Translate

GET YOUR BOOM BACK, ne reface sănătatea cu produse patentate/brevetate

GET YOUR BOOM BACK, ne reface sănătatea cu produse deosebite, care au la baza YTE® 
YTE® reprezinta o formă sinergică perfectă, un compus de 22 de aminoacizi. Este un produs patentat și marcă comercială, produsă din albumină de ou, extrasă într-un proces brevetat, obținut din ouă de găină incubate cu fertilizare. Ouăle fără salmonella, provin din găini libere crescute organic în Norvegia. Se utilizează numai albusul de ou. YTE® ajuta la reducerea cortizolului și inflamației, îmbunătățirea celulelor stem, protejarea telomerilor, creșterea libidoului, reducerea durerii, îmbunătățirea sănătății creierului și pentru multe alte probleme de sănătate.
Produsele de la GYBB sunt foarte bune si sunt si la 1/2 din pretul celor similare de la LPGN, care au aceeasi formula (aminoo bosters & laminina). In plus, compania GYBB nu ne obliga sa fim luna de luna activi si au produse si pentru copii, care ajuta la cresterea imunitatii.
Planul de compensare este foarte simplu. Primim 30% din cuantumul cumparaturilor facute de catre directii nostri de pe nivelul 1 si primim deasemenea 5% de pe nivelul  2.
Adica, daca unul din referalii nostri cumpara un pachet, sa zicem primul pachet care cuprinde cate un flacon din fiecare, de  $205.00 USD, noi vom castiga  $62.00 USD. 
Daca vreti sa vedeti care sunt produsele GYBB, sa va faceti cont, eventual sa comandati produsele, va puteti inscrie AICI .
Înscrierea este gratuită. Nu este obligatoriu să cumpărați lunar produse. Nu trebuie să cumpărați niciodată produsele lor, dacă sunteti sanatos. 
Mai multe informatii despre Inscriere / Comenzi AICI .
Informații utile în legătură cu obținerea plății, puteti gasi informatii AICI .
Un Ghid cu informatii despre produse gasiti AICI   
Alte afaceri, in care trebuie investit gasiti  AICI